Hoe ik op de foto’s van een Vietnamees bruidspaar verscheen

Fotograaf: Geert Job Sevink ©

Dat ik ooit nog eens bruidsfoto’s zou maken, heb ik nooit uitgesloten. Maar dat ik deze zomervakantie in Vietnam bruidsfoto’s zou maken, dat had ik werkelijk niet kunnen denken. En toch is het gebeurd. Bovenstaande foto levert het bewijs.

Dat ging zo. Johanna en ik waren op fietsvakantie in Cambodja en Vietnam. Op een gegeven moment werd mijn aandacht getrokken door twee fotografen die langs de weg bezig waren een bruidspaar te fotograferen. Gaaf! Natuurlijk stopte ik, om het tafereeltje te fotograferen.

Op dat moment begon een van de fotograferen naar mij te gebaren. Ik dacht nog even dat hij zich eraan ergerde dat ik hem en zijn bruidspaar fotografeerde, maar het tegenovergestelde bleek waar! Hij gebaarde dat hij mij wilde fotograferen terwijl ik het bruidspaar fotografeerde. En daar wilde ik natuurlijk wel aan meewerken. Met bovenstaande foto als resultaat.

Ben benieuwd of het bruidspaar ook blij was met de foto’s waar zo’n rare westerling bij op stond, gehuld in van die onflatteuze fietskleding. Het moet een hilarische foto zijn.3 reacties op “Hoe ik op de foto’s van een Vietnamees bruidspaar verscheen

 1. Bouwe van Norden schreef:

  Mooie foto, leuke anekdote. Jammer dat je de trouwfoto waar jij in fietskleding op staat niet kunt laten zien. Groet, Bouwe

 2. willem schreef:

  maar waar kunnen we jou nu zien?

  1. Geert Job Sevink schreef:

   Tja, in een of ander trouwfotoboek. Maar dat zal ik wel nooit te zien krijgen…

Schrijf een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.